MTVSS

Molecular Terminal Valence Sloughing System (MTVSS)

A testi félreműködéseket helyretevő, immunerősítő testkezelés. Az MTVSS egy Jolly Joker kezelés az Access Consciousness® rendszerében. Több tucat specifikus kezelés van, mely egyes pontjaira kiemelten hat a testünkre, de ez a kezelés egy általános roboráló hatással rendelkezik.

Egészség védő hatása ugyan úgy van, mint roboráló, a betegségekből való felépülést segítő hatása. Én napi szinten használom magamon, mert ezernyi jó hatására nekem is szükségem van. 🙂

Az MTVSS az egyik legdinamikusabb kézrátétes eszköze az Access-nek. Amíg a sejtmemória aktivizálása a traumák és a hegek feloldásának legjobb eszköze, az MTVSS a “választás” eszköze, mivel majdnem mindent helyre tesz, ahol a test félreműködhet, megbetegedhet. Hatalmas hatással lehet az immunrendszerre is, különösen ha az ízületeket kezelik vele.

Az Access egyik legfontosabb sarokköve, hogy elengedjünk minden olyan fixált nézőpontot, ami bemerevíti a tudatosságunkat, és nem enged teret az életünkben a lehetőségeknek.

Sokszor ezek a korlátok megfoghatatlanok és csak az energiáját érezzük, amint lehúz bennünket, bár szavaink nincsenek rá, hogy megfogalmazzuk őket.

Több mint ötven különféle energiakezelést használ az Access Consciousness®, ami szavakon túl segít a testedet tudatos segítőtárssá változtatni. Az Access Testkezelések segítenek levenni a terheket a testről, mély ellazulást, gyógyulást és tudatosságot hoznak.

A testünk egy érzéki, érzékelő organizmus, aki folyamatosan információt ad neked. Te és a tested, egyedi módon érzékelve, tudatában vagytok mindennek. A tested arra lett tervezve, hogy a megtestesülésed tudatosságát adja neked, a körülötted lévő világ energiájáról való tudatosságot.

Hajlandó lennél egy más valóságot megélni a testeddel?

Amikor a testeddel azonosítod magad, és azt hiszed, hogy csak ennyit érzékelsz a világból, ami a testedhez elér, akkor beszűkíted a világodat egy nagyon pici térrészbe és nem engeded meg, hogy több legyél.

Az MTVSS ezt is fel tudja oldani, mint minden olyan változást, amely a testünkön történt bármely időben, térben, dimenzióban és valóságban.

Ha 20-30 héten át hetente kapsz ilyen kezelést, akkor a tested végre úgy fog működni, ahogyan valóban képes rá. Szabadon, örömtelien és egészségesen.

Különféle módok az MTVSS használatára:

  • Mint immunrendszert erősítő
  • Az egész test immunrendszerének stimulálására
  • Minden olyan program feloldása, ami visszatartja a dolgokat a változástól
  • Olyanná változtatja a dolgokat, amik hozzájárulások lehetnek számodra
  • Megerősít abban, hogy felfedezd a saját éberségedet a különféle energiákra
  • Megkönnyíti a testünk működését edzés, torna, hegymenet, bármilyen fizikai igénybevétel esetén
  • Hozzájárulás a test különböző részein felbukkanó nehézségek megkönnyebbítésére
További információ és egyéni kezelésre való jelentkezés:

20/249-7326

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.