Mimikri

Biomimetikus és biomimetrikus mimikri

Ennek a testkezelésnek a legfontosabb célja az átvett, és a testünkben eltárolt minták törlése. Ugyan testkezelés, de az érzelmi és mentális működésünkre hat közvetlenül. Mindazt, amit az MTVSS megad a testünknek, a mimikri kezelés elvégzi a tudatalattinkkal.

Minden olyan nézőpontot és ítéletet, ahol mások útját és valóságát másoltad, bevetted, elhitted, azt képes eltörölni, elpusztítani és meg nem történtté tenni.

A működésmódja nagyon hasonló a kineziológiai oldáshoz, csak nem a test fizikai részével dolgozik önmagában, hanem az egész rendszerünkkel. Mindig azon pontokat érinti, ami éppen a legkönnyebben tud változni. Nem akar valamit a mélyből kiásni, hanem mindent, ami épp a felszínen van, azt távolítja el, s rétegről rétegre halad.

Mikor kelhet neked a mimikri kezelés?

  • Ha úgy érzed, hasonlóan viselkedsz, mint a szüleid. Olyan külső megjelenésed van, hasonlók a gesztusaid, a mimikád, a szokásaid?
  • Vagy éppen ellenkezőleg, folyamatosan szembemész a szüleid választásaival, folyamatosan kényszerpályán tartva a döntéseidet?
  • Amikor folyamatosan az alapján hozol döntéseket, hogy mit fognak hozzá szólni a környezetedben. S ki fog megszólni azért, mert úgy cselekszel, hogy az neki nem tetszik (mert mondjuk valamilyen szabály ellen vétesz).
  • Amikor olyan véleményt fogalmazol meg, aminek az okát nem is tudod. Mert átvetted őket a tanáraidtól, a szomszédoktól, a munkatársaktól, az ismerősöktől, korábbi barátaidtól, vagy akár a médiából? Az időjárásról, a járványokról, betegségekről, vagy arról, hogy mi az, ami lehetséges, vagy lehetetlen…
  • Amikor azt érzed, nem tudsz szabadon dönteni az életedről, mert valami miatt nem lehet ezt vagy azt megtenni, ami neked pedig fontos és lényeges lenne (másnak meg nem)…
  • Sok esetben testi fájdalmak mögött is olyan berögzült vagy átvett érzések és működésmódok vannak, amit elengedve akár komoly betegségek is elmúlhatnak.

S mi lenne akkor, ha ezek a nézőpontokat és mintákat végre elengednéd, hogy az ÉLETed szabadon meg tud teremteni, túl a múlt árnyaitól? S mi lenne, ha azt az életet élnéd, ami neked örömteli és tápláló?

Ez a testkezelés lehetővé teszi, hogy végre abbahagyjuk mások valóságának utánzását, s elkezdjük a saját választásaink alapján élni az életet. Minden olyan nézőpontot eltöröl, amit a testedbe bezártál, miközben lemásoltál, vagy meg akartál érteni valakit. Mindezt úgy, hogy ezeken egyesével mind végig kellene menni, és meg kellene fogalmazni.

Mennyi könnyedséget vihetsz ezzel az ÉLETedbe? S hogyan lehet ennek révén az életed sokkal könnyebb, örömtelibb, játékosabb és boldogabb?

Gary Douglas, az Access Consciousness® alapítója 200-300 alkalommal javasolja ezt a kezelést futtatni ahhoz, hogy az összes átvett és bevett nézőpontot, amit a testünkben lenyomatként megmaradt, teljes egészében el tudjuk engedni. De sokszor pár kezelés, főleg, ha egy konkrét életterülettel kapcsolatosan kérdésekkel is megtámogatjuk, képes nagyon hamar változásokat létrehozni.

További információ és egyéni kezelésre való jelentkezés:

20/249-7326

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.