Mi az Access Consciousness®?

Access Consciousness® (= hozzáférés a tudatossághoz) eszközeit Gary Douglas és Dr. Dain Heer alkotta meg tudatosságunk fejlesztésére. A közel 180 országban elérhető egyszerű eszközök gyűjteménye, amikkel könnyebbé, egyszerűbbé és örömtelibbé tehetjük az életünket.

Miért van szükségünk a tudatosságra?

Mert amikor tudatosság nélkül akarjuk élni az életünket, akkor egy robotpilóta üzemmódban élünk. Mert a minket érő hatásokra automatikusan reagálunk, az évtizedek óta belénk kódolt információkat, programokat követve.

Szüleink, tanítóink, barátaink, a külvilág benyomásai révén kialakult automatizmusok révén éljük az életünket, zömmel úgy, hogy erre sem ráhatásunk sem rálátásunk nincsen.

Megtanultuk és megszoktuk a körülöttünk lévő világ működését, és azt, ahogy mi reagálunk rá. Kész receptjeink vannak, automatizmusok, amelyeket nem gondolunk végig tudatosan.

Gyakorlatilag érzelmeink, hiedelmeink, hitrendszerünk megszokott sémáit, mintázatait követjük, mely mint egy börtön falai, behatárolják a lehetőségeinket.

A kutatások szerint ez teszi ki életünk 90-95 százalékát, s a maradék 5-10 % az, amire egyáltalán ráhatásunk lehet.

Lehetséges ezeket a beültetett programokat törölni?

A válasz határozottan az, hogy Igen!

Ehhez az Access Consciousness® egy tisztító mondatot használ, melyet az alábbi videóban Dr. Dain Heer mutat be részletesen (ha nem tudsz angolul, keresd meg a fogaskeréknél a magyar fordítást):

A Access Consciousness® tisztító mondata magyarul:

Helyes, helytelen, jó, rossz, POD, POC, mind a 9, rövidek, fiúk és túlun túl

Ezen eszköz révén bármit meg lehet változtatni az életünkben.

Egy olyan csodálatos eszköz, amit bármilyen gondolatra, érzésre, reakcióra használhatsz, ami benned vagy az életedben megjelenik. Ennek révén mindent ki tudsz törölni, mely a tudatos vagy tudattalan választásaid befolyásolja, és nem a tied, csak bevetted, átvetted másoktól.

S a mi a legfontosabb, hogy ennek az eszköznek a használatához a fenti magyarázatot nem kell fejben tartani. Elég, ha ismered és használod.

Én sem tudom pontosan minden pontját elmagyarázni fejből. Ennek ellenére használom és működik.

Ennek révén rengeteg olyasmit elengedtem az életemben, amihez korábban semmilyen más módon nem fértem hozzá, s nem tudtam megváltoztatni.

És sokkal könnyebbé és örömtelibbé varázsolta az életem, mint amilyen volt. Amire a Covid válság idején – bevallom őszintén – elég nagy szükségem is volt.

Az Access legsokoldalúbb eszköze: BARS®

A fejen található 32 pont illetve sáv, amelyeket finoman megérintve ezernyi gondolat és érzést tudunk a felszínre csalogatni, majd könnyedén és egyszerűen elengedni. Mindazt, ami megakadályozza, hogy életünkben megkapjuk azt, amit szeretnénk és képesek legyünk befogadni mindazt, ami igazából számunkra lehetséges.

Amikor a Barokat „futtatjuk”, az agyi működésünk lelassul, megnyugszik, ami által a viselkedési mintáink alapjait, hitrendszereinket és nézőpontjainkat megláthatjuk és elengedhetjük. Azokat, amelyeket gyerekkorunkból, vagy még korábbról magunkkal cipeltünk.

Az eredmény egy könnyebb élet!
Kevesebb feszültség, kevesebb töprengés, könnyebb döntéshozás, életöröm, egészség.

Mi lenne akkor, ha tennél egy próbát, s megtapasztalnád azt, mit adhat neked egy Access BARS® kezelés?

További információ és egyéni kezelésre való jelentkezés:

20/249-7326

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.