A saját Access történetem

Mindenkinek meg vannak az első élményei az Access Consciousness® és a Bars® rendszerével kapcsolatban. Sokaknak igen örömteli, békés és nyugalmat árasztó ez a tapasztalat. S ez nagyon gyakori.

A tudatosság viszont nem jelenti azt, hogy csak a pozitív oldalát látjuk meg a dolgoknak, s minden mást kizárunk. Hogy én most szeretném kimondani, hogy ez nem mindig van így. Ahogy az én esetemben sem így történt.

Pontosan azért is mutatom be az én utamat, mert maga a tudatosság (vagy tudatosodás) útján bele kerülhetünk olyan helyzetekbe, ahol a helyzet nem feltétlen egyértelmű.

Az első tapasztalatom

2012 májusában hallottam először az Access Consciousness®-ről. Egy régi ismerősöm akkor érkezett haza az első (külföldi) kurzusáról, s tanfolyam hatására nagyon éber volt mindarra, ami őt körbevette.

S mivel soha sem volt egy visszafogott jellem, azért mindent, amit látott, azt ki is mondta.

Nagyon durvának és bántónak éreztem azt, amit és ahogyan mondott. S nem igazán éreztem azt, hogy amit tesz, az nekem jó volna, vagy bármilyen módon is támogatna engem az utamon.

Mivel akkortájt egyébként sem voltam túl feldobott, így minden, ami engem ért, egy okként használtam arra, hogy az Access Consciousness®-t rosszá tegyem.

De ez a kellemetlen találkozás elegendő volt ahhoz, hogy szemmel tartsam mindazt, amit ő és a köré gyűlő egyre több ember csinált.

A változás első szele

2015-ben az Everness Fesztiválon voltam a Harmonet sátorban segítő, s volt ahhoz elegendő időm, hogy az egyik esős délelőtt az egyik masszázságyra felfeküdjek, s kérjek egy BARS® kezelést. Igazából az egészet egy nagy átverésnek tartottam, de a kíváncsiságom nagyobb volt annál, hogy kihagyjam a kínálkozó lehetőséget.

Bevallom őszintén, hogy nagyon fura volt. Nem voltam túl nyitott, aki kezelt viszonylag keveset tudott a módszerről, s az én keresztkérdéseimmel nem tudott mit kezdeni. Furcsán rövidnek éreztem (elment az időérzékem), s utána is kicsit kótyagos voltam.

Bő egy hét múlva éreztem azt, hogy valami van, mert egy egész napos családállítás közben azt éreztem a 4. állítás után, hogy valami extrán zajlik bennem, s nehéz lesz a napot végigcsinálni. (Azért lepődtem meg, mert akkoriban minden második héten jártam családállításra képviselőnek, s egy nap 7-8 állítást simán végig tudtam csinálni, minden gond nélkül.)

Amikor minden a visszájára fordult

Három évvel később, 2008 szeptemberében már Veszprémben éltem, s a párom nehézségére az egyik ismerőse felajánlotta, hogy csinál neki egy oldást. Mivel látásból ismertem a hölgyet, s tudtam azt, hogy az Access Consciousness® rendszerét is használja, eléggé bizalmatlan voltam. De a párom kérésére elkísértem a találkozóra.

Ott ültem, s néztem, amit a hölgy csinál. Hallottam a kérdéseket, amiket feltett, s azt vettem észre, hogy nem csak a párom kezelődik, hanem én is. Mert a kezelés energiái rajtam is elkezdtek átfutni. Nem volt sem rossz, sem kellemetlen, inkább csak furcsa. De a hölgy lénye és őszintesége megnyitotta az ajtót egy másik élet felé.

Másnap már én feküdtem az ágyon, mert nekem is volt mivel dolgozni. Pár (előző napról nem ismerős) kérdés után a belső világom hatalmasat tágult. S pontosan tudtam, hogy én ebből az élményből kérek még.

Ez volt talán szerdán délelőtt. Vasárnap délelőtt negyed 9 után a hölgy várt rám a házunk előtt, s mentünk Tatabányára, hogy megtanuljam pontosan, miként lehet kezelni az Access BARS® módszerével.

Túl az elutasításon

Az Access BARS® nem egy sima fejmasszázs, hanem önfelszabadító módszerek gyűjteményének az egyik alapköve. 32 olyan pont, melyek az életünk megannyi területére hatva feloldják a korlátozó hiedelmeinket, nézőpontjainkat.

A kezelések vagy csendben történnek, vagy olyan kérdések hangzanak el közben, melyek révén képesek vagyunk azon mentális működéseinkre is rálátni, melyek révén az életünket nehézzé, bonyolulttá és szenvedéssel telivé változtatjuk.

S ezen működéseket felülírva képesek lehetünk megváltoztatni az életünket könnyedén és örömtelien.

Ezekhez jönnek hozzá az Access Consciousness® energetikai testkezelései, melyek még egy extra csavart adnak hozzá a lehetőségek tárházához. 50-60 olyan testkezelésről van szó, melyek a maguk nemében páratlanok, s ezeket tudatosan kombinálva bámulatos változásokat érhetünk el nem csak a testünkkel hanem az elménkkel kapcsolatban is.

További információ és egyéni kezelésre való jelentkezés:

20/249-7326

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.